Hvad Er PS VR?

08/10/2020 10:04
Billede: Jumpstory

PS VR står for Playstation VR. PS VR er et virtual reality-headset fra Sony, der er udgivet til Playstation 4. PS VR kommer også til Playstation 5.

Med PS VR kan du dermed spille virtual reality-spil på din Playstation, mens du ser spillet udfolde sig i dine VR-briller og på skærmen samtidig.

Spil til PS VR

PS VR fungerer på den måde, at du tager VR-brillerne på, hvorefter du ser spillet i brillerne. PS4-kameraet bruges her til at følge placeringen af dine VR-briller og controllere. 

Playstation udgav PS VR i oktober 2016. Konceptet er dog stadig forholdsvist nyt. Og med en pris på 1.800 kr. og opefter, så er det ikke ligefrem noget tilbehør, der er billigt, når man spiller Playstation.

Sony har annonceret flere end 660 PS VR-spil. Det er dog ikke dem alle, der er tilgængelige over alt i verden. 

PS VR får blandende anmeldelser. I forhold til prisen, så er PS VR faktisk i den lave ende af skalaen, når man sammenligner med VR-gaming til PC. Dog er VR-gaming stadig så nyt, at det kun har en håndfuld år på bagen.

Du får derfor ikke helt den vilde oplevelse med VR-gaming og PS VR til Playstation 4, som du gør med de helt dyre VR-løsninger.

PS VR kan dog meget vel tage et stort skridt fremad med Playstation 5. Det vil med al sandsynlighed også betyde, at prisen på VR-briller og tilbehør vil komme til at stige.

Der er dog ingen tvivl om, at VR-gaming har meget at tilbyde i form af underholdning. Spørgsmålet er bare, hvornår potentialet bliver indfriet.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik, heriblandt et timer ur til automatisk lysstyring i hjemmet.

Flere indlæg

PSP vs Nintendo Switch

06/10/2020 11:28
Billede: Jumpstory

PSP vs Nintendo Switch. Det er snart som kampen mellem Playstation og Xbox. Og så alligevel ikke. Selvom PSP og Nintendo Switch på mange områder tilbyder det samme i form af håndholdt gaming, …

Hvad er PS Vita?

30/09/2020 10:02
Billede: Jumpstory

PS Vita var en håndhold spillekonsol fra Sony, der blev lanceret i 2011. PS Vita blev introduceret som afløseren for PSP, der blev introduceret på markedet i 2004.

PS Vita adskilte sig fra …

Er PS Vita udgået? Se status på PS Vita

30/09/2020 09:43
Billede: Jumpstory

Ja, PS Vita er udgået. Sony tak officielt stikket på PS Vita den 1. marts 2019, da produktionen af PS Vita-konsoller blev stoppet. 

PS Vita kom som afløseren for PSP, men der kommer ik…