Hvad Er Playstation Plus?

01/12/2020 09:58
Billede: Pexels

Hvis du har en Playstation af nogenlunde nyere dato, så ved du med stor sandsynlighed også, hvad Playstation Plus er. Abonnementet er en nødvendighed for alle, der vil have den bedste oplevelse ud af deres Playstation.

Hvad er playstation plus? Playstation Plus er en abonnementstjeneste, der giver dig adgang til flere muligheder og tjenester til din Playstation. Blandt andet får du adgang til online multiplayer spil, samt mulighed for kvit og frit at downloade udvalgte spil hver måned. Du får herudover også adgang til en række rabatter, der kun gives til abonnenter.

De fleste der spiller Playstation med nogenlunde jævne mellemrum har et abonnement til Playstation Plus. Mange køber det primært for at kunne spille online med andre spillere fra resten af verden, der for mange er den vigtigste del af spillene. Flere og flere spil er også udelukkende baseret på online multiplayer, hvor man altså ikke rigtig har noget valg.

Hvis man er helt ny og aldrig før har haft et abonnement, så kan man få lov at prøve det gratis i 14 dage. Abonnomentet fortsætter efter de to uger, medmindre man aktivt går ind og afbestiller det igen.

Hvis man allerede har haft et Playstation Plus Abonnement før, så er det ikke muligt at få de første 14 dage gratis.

Flere indlæg

Er playstation 5 udkommet? Få vigtig info her!

30/06/2021 13:51
Billede: canva.com

Den nyeste playstation fra sony, kaldet "Playstation 5" udkom d. 12 november 2020, og har lige siden været solgt verden over.

I starten af sin lancering var der utrolig stor mangel på ko…

Top 30: De Bedste Nintendo Switch spil

04/03/2021 11:05
Billede: Pixabay

Nintendo Switch er en fantastisk konsol til dig, der godt kan lide den uformelle og nemme måde at spille videospil på. Du kan nemt tage den med over alt, og så har den også den store fordel, at de …

Hvad er PS VR?

08/10/2020 10:04
Billede: Jumpstory

PS VR står for Playstation VR. PS VR er et virtual reality-headset fra Sony, der er udgivet til Playstation 4. PS VR kommer også til Playstation 5.

Med PS VR kan du dermed spille virtual re…

PSP vs Nintendo Switch

06/10/2020 11:28
Billede: Jumpstory

PSP vs Nintendo Switch. Det er snart som kampen mellem Playstation og Xbox. Og så alligevel ikke. Selvom PSP og Nintendo Switch på mange områder tilbyder det samme i form af håndholdt gaming, …

Hvad er PS Vita?

30/09/2020 10:02
Billede: Jumpstory

PS Vita var en håndhold spillekonsol fra Sony, der blev lanceret i 2011. PS Vita blev introduceret som afløseren for PSP, der blev introduceret på markedet i 2004.

PS Vita adskilte sig fra …

Er PS Vita udgået? Se status på PS Vita

30/09/2020 09:43
Billede: Jumpstory

Ja, PS Vita er udgået. Sony tak officielt stikket på PS Vita den 1. marts 2019, da produktionen af PS Vita-konsoller blev stoppet. 

PS Vita kom som afløseren for PSP, men der kommer ik…