Hvad Er Playstation Store?

21/07/2022 13:00
Billede: Pixabay, TheXomil

Playstation Store er en onlinefunktion til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Den er en del af Playstation Network.

Oversat til dansk hedder det Playstation Butik, hvor du har mulighed for at købe spil, spiludvidelser og spildemoer, samt at hente trailere til kommende film og spil.

De har også gjort platformen brugervenlig, så hvis du laver et køb, bliver det lavet i din egen valuta og det bliver derfor ikke trukket i et andet beløb, end det du har betalt fra starten. Handler man jo i udlandet, kan du stå og regne på det dernede og se på kontoen efter nogle dage, at du enten er kommet af med mere eller mindre grundet udsving i valutakurserne.

Ønsker du ikke at bruge Playstation Store, kan du gøre brug af Wii Shop Channel og Xbox Live Marketplace.

Playstation Store bliver opdateret ca. hver torsdag, hvor der kommer nye trailers, demoer, spil og udvidelser.

Ønsker du også at spare en masse plads, er det genialt at gøre brug af denne platform, da spil og kassetter virkelig fylder meget, hvis de skal stå samlet et sted. De kan fylde ligeså meget som en reol med bøger, hvis man også gerne vil have et overblik over sine spil.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af Enamel varer.

Flere indlæg

Bedste Nintendo Switch spil til børn

08/09/2022 09:02
Billede: Pixabay, ant2506

Listen er lang, når det kommer til spil til børn til Nintendo Switch. I den følgende tekst vil jeg fortælle lidt om, hvilke spil børnene selv lister højt og hvad de foretrækker at spille.

Bedste Nintendo Switch spil til voksne

20/07/2022 11:41
Billede: Pixabay, Thor_Deichmann

I følgende tekst får du et indblik i de bedste spil til Nintendo Switch anno 2022.

Listen ser således ud:

  • Animal Crossing: New Horizons
    • Gør din ø klar, så der kan komme fler…

Er playstation 5 udkommet? Få vigtig info her!

30/06/2021 13:51
Billede: canva.com

Den nyeste playstation fra sony, kaldet "Playstation 5" udkom d. 12 november 2020, og har lige siden været solgt verden over.

I starten af sin lancering var der utrolig stor mangel på ko…

Top 30: De Bedste Nintendo Switch spil

04/03/2021 11:05
Billede: Pixabay

Nintendo Switch er en fantastisk konsol til dig, der godt kan lide den uformelle og nemme måde at spille videospil på. Du kan nemt tage den med over alt, og så har den også den store fordel, at de …

Hvad er Playstation Plus?

01/12/2020 09:58
Billede: Pexels

Hvis du har en Playstation af nogenlunde nyere dato, så ved du med stor sandsynlighed også, hvad Playstation Plus er. Abonnementet er en nødvendighed for alle, der vil have den bedste oplevelse ud …

Hvad er PS VR?

08/10/2020 10:04
Billede: Jumpstory

PS VR står for Playstation VR. PS VR er et virtual reality-headset fra Sony, der er udgivet til Playstation 4. PS VR kommer også til Playstation 5.

Med PS VR kan du dermed spille virtual re…