Bedste Nintendo Switch Spil Til Børn

08/09/2022 09:02
Billede: Pixabay, ant2506

Listen er lang, når det kommer til spil til børn til Nintendo Switch. I den følgende tekst vil jeg fortælle lidt om, hvilke spil børnene selv lister højt og hvad de foretrækker at spille.

Mario og Luigi

Der er efterhånden så mange spil med de to brødre, så man nærmest ikke kan tælle dem alle, men det gør dem ikke mindre sjove at spille. Jeg har selv spillet Mario og Luigi spil igennem min barndom, og jeg vil da med glæde prøve dem igen.

Og det er da også fedt at se, at udviklerne bag stadigvæk kan lave spil, som børn i dag også synes er sjove. Mario Golf, Luigi Mansion, Super Mario. De er der alle sammen endnu. 

Det skal mine børn bestemt også prøve!

Lego

Lego spil er også højt på listen. Her er det blandt andet Lego Star Wars, Lego City Undercover og naturligvis Lego Harry Potter, som børn foretrækker i øjeblikket.

Andre

Derudover er der også spil såsom Donkey Kong, som jeg selv kan huske, jeg spillede på computer som barn. Minecraft ligger faktisk på 3.pladsen, så det er ikke kun til computer, at det er populært. Herunder kan Stardew Valley, Pokemon og Splatoon også nævnes, som spil, som elsker.

Her skal vi huske at takke Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af teksten på netop denne artikel. Hos Perlen Odense køber man specielt gerne guld ringe. Tusind tak for støtten, siger vi.

Flere indlæg

Hvad er Playstation Store?

21/07/2022 13:00
Billede: Pixabay, TheXomil

Playstation Store er en onlinefunktion til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Den er en del af Playstation Network.

Oversat til dansk hedder det Playstation Butik, hvor du …

Bedste Nintendo Switch spil til voksne

20/07/2022 11:41
Billede: Pixabay, Thor_Deichmann

I følgende tekst får du et indblik i de bedste spil til Nintendo Switch anno 2022.

Listen ser således ud:

  • Animal Crossing: New Horizons
    • Gør din ø klar, så der kan komme fler…

Er playstation 5 udkommet? Få vigtig info her!

30/06/2021 13:51
Billede: canva.com

Den nyeste playstation fra sony, kaldet "Playstation 5" udkom d. 12 november 2020, og har lige siden været solgt verden over.

I starten af sin lancering var der utrolig stor mangel på ko…

Top 30: De Bedste Nintendo Switch spil

04/03/2021 11:05
Billede: Pixabay

Nintendo Switch er en fantastisk konsol til dig, der godt kan lide den uformelle og nemme måde at spille videospil på. Du kan nemt tage den med over alt, og så har den også den store fordel, at de …

Hvad er Playstation Plus?

01/12/2020 09:58
Billede: Pexels

Hvis du har en Playstation af nogenlunde nyere dato, så ved du med stor sandsynlighed også, hvad Playstation Plus er. Abonnementet er en nødvendighed for alle, der vil have den bedste oplevelse ud …

Hvad er PS VR?

08/10/2020 10:04
Billede: Jumpstory

PS VR står for Playstation VR. PS VR er et virtual reality-headset fra Sony, der er udgivet til Playstation 4. PS VR kommer også til Playstation 5.

Med PS VR kan du dermed spille virtual re…